Дай втонути в твоїх очах,
дай напитись тебе до скону,
дай здолати пекучий страх,
дай зігрітись в твоїх долонях.
Я люблю тебе, наче дощ
обіймає пелюстки квітів,
знаю, з нами щоденно Бог -
все дасть сили перетерпітию
Дай вдихнути ранкову млу,
що спинилась на твоїй шиї,
я ніколи не розлюблю,
світлий янгол, блакитна мріє.