піднявши очі
бачу як літаки
заходять на посадку
так низько
що можуть зішкребти
дахи багатоповерхівок
пощастило мені із вікном
через нього бачу
наскільки моє життя маленьке
чітко відмічаю кожен крок міста
яке не стає меншим
тільки росте
швидше плоду в утробі