Це зима , холодна пора
але приємна в ній красота
одні свята це чудеса
іншого такого ніде нема
усі діти святам радіють
про ніщо уже так не мріють
як вчасно ялинку засвітити
і подарок від мороза получити
в цей час усі мрії збуваються
всім подарунки вручаються
кожен дім любовю наповняється
і щось надзвичайне трапляється!
....Solnishko...-‘๑’- .*)