Я не можу без тебе... Без тебе не можу! Не можу!!!
Закрутились вітри, розірвавши слова на шмаття,
і гуркочуть громи, і у хмар виливаються сльози.
Я б для тебе усе... Я віддав би за тебе життя.
Божеволіє ніч... Загорнулась в чуже покривало.
Гіркота у очах, - погляд втуплений в темряви даль.
Я б для тебе хотів... Та нічого не зміг. Так вже склалось.
Нащо зайвих питань? Так вже склалось. Судилось так. Жаль.
Зупинилась гроза, хай почує як стукає в грудях,
хай коричнева ніч не зупинить це серцебиття.
Наче скеля стою. Непорушно. Так тільки на людях.
А для тебе б усе... А за тебе віддав би життя.