В цей вечір самотність закутала в свої плечі
І в цій тишині навіть крику не було чути
Та я й не кричала, в мені сили нема..доречі
Всі так марно "старались" мене не забути
В цей вечір самотність поклялась мене не лишати
Не вірити їй ні одної причини нема
Чи надовго вона прийшла захотілося взнати
Та вона у мовчанні, мов таємницю трима
В цей вечір самотність спастись мені помагала
Я їй в тишині про життя своє повіда
Той голос в мені так хотів, щоб я закричала
Та було це все дарма..