Я так далеко втікти хотіла
Та навіть вийти з хати не було сил
Я всередині душі,чесне слово,дуріла
На дурість зверху хтось сипав пил
Я так хотіла втікти на трішки
Та хтось сказав.,що це просто гра
Сказав,що дасть на дорогу фішки
І насміхався : "Папа, дурна"
Я так хотіла втікти від болю
А він вчепився в моє життя
Я навіть брала у руки зброю
А він сміявся, немов дитя
Я так від себе втікти хотіла
І щоб назад не було дороги
Я в середині душі горіла
Та не втікла, не позбулась тривоги
Я так хотіла...далеко..на трішки
Але життя - це не просто фішка