В ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ ЦВІЛИ КАШТАНИ.
НАД БУГОМ ПАДАЛИ ТУМАНИ.
ВИТЬОХКУВАЛИ В СКВЕРАХ СОЛОВ"Ї.
ЗГИНАЛИ РОСИ ТРАВИ ДО ЗЕМЛІ.
БУЗОК ТУТ ЦВІВ, ЦВІЛИ ТЮЛЬПАНИ.
ЗЕЛЕНИЙ ЛИСТ ВКРИВАВ КАШТАНИ.
ВЕРБОЛІЗ ЗГИНАВ У ВОДУ ГІЛЛЯ.
ІЗ ВОДИ РОСЛО ТАТАРСЬКЕ ЗІЛЛЯ.
ЖОВТІЛА В ДАЛЕНІ ДОЛИНА.
НЕМОВ РОСТЕЛЕНА ХУСТИНА.
ТО КУЛЬБАБА, БЕРЕГИ ВКРИВАЛА.
ЖОВТІЗНИ У СОНЦЯ ПОЗИЧАЛА.
ЦВІЛИ САДИ,ПОЛЯ І ЛУКИ.
ВІДНОСИВ БУГ У ДАЛЬ РОЗЛУКИ.
ПОТОПАВ В ЦВІТУ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ.
ЗА ЦЕ УКЛІН,ВАМ ХМЕЛЬНИЧАНИ, НИЗЬКИЙ.
PS А НИНІ, ОСІНЬ ТУТ ПАНУЄ.
СЛЬОТА І ХОЛОД ТУТ ВИРУЄ...