У ритмі танго. Крок за кроком
Тікаю від мирських ідей.
Перехворіла я пороком,
І більш ні згадки про людей.
Підбори викинула в річку,
За ними маски й трохи фальші.
Не знаю, що прийде на зміну
Моїм апатіям до вальсу.
Немає часу ні секунди
Для зайвих слів та вічних ролей.
Зіграла п`єсу до мінору,
Пережила героїв твору.
Забула рухи і костюми,
Сховалась тихо за лаштунки.
Зіграла так багато ролей…
Душа благає порятунку.