Якщо хочеш мене побачити, то приходь до мене у сні,
Якщо прийдеш, то це може значити, один одного ми знайшли.
Якщо хочеш зі мною побачитись, знай, чекатиму зранку я,
Хоча може, я думаю, статися, - все минулося… я не прийшла.
Це сьогодні ще мрію про тебе, не сплило почуття за роки́,
Чи можливо мені вже не треба? Хоча є ще якісь думки́…
Я сьогодні дивлюсь в твої очі, відчуваю тепло і любов…
Знаю будуть ще довгі ночі, і відчую... усе пройшло...
Я чекатиму щастя вдосвіта... це сьогодні мені ще треба...
Ми підемо ногами босими, під рожевим і світлим небом.
Знай, чекала тебе сьогодні, але ти не прийд́еш ніколи,
Почуття мої кануть, потонуть... але серце чомусь ще стогне...