ЦЯ НАША ЛЮБОВ БУДЕ ЖИТИ !!! ( як відповідь до вірша О. Деркача)
відповідь-продовження вірша Одександра Деркача
"Ще скрапує осінь дощами"
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=376117
Якщо почуття наші щирі -
Зігріє їх й осінь теплом,
І хоч подались птахи в вирій,
Й не чути пісень за вікном,
Нам грає мелодію сонця
Скрипаль в наших душах й серцях,
Й напиток кохання по вінця
Налито в фужери життя...
Легенько торкнувши вустами,
Ми п'єм ароматний напій,
Хай скрапує осінь дощами
В коханні купаємось... й в ній.
Вже добре відомо - між нами
Кохання вогонь не згасити.
Не треба розмови словами,
Ця наша любов буде жити!!!
**********************
"Ще скрапує осінь дощами"
(автор - Олександр Деркач)
Ще скрапує осінь дощами.
Падолист вирує щомить.
Чи хто знає,
буде що з нами
Коли листя останнє злетить...
Збери пелюстки хризантеми,
Молодого вина я наллю,
Залишимо клопіт щоденний
І присядемо біля вогню.
Розмови не буде словами -
Це питання в очах вже бринить:
- Чи ти знаєш,
що буде з нами
У той день, як вогонь догорить?
Олександр Деркач
*********************************