Щастя з приставкою "майже" не щастя
це як недобудований дім без даху
як одна поранена в зграї птаха,
це як не хочеш йти,а тобі кажуть "прощайся"
це подібно тому як взимку одягаєш одну рукавицю,
а кишень в пальто немає,
як пропонують каву,а хочеться чаю,
засинаєш,а нічого не сниться...
це ніби чекаєш когось з роботи сьогодні,
а він телефонує і каже "вибач,не вийде"
і нікого не ждеш в гості,а хтось візьме і прийде,
це як холодильник забитий,а ми голодні...
це як посилають в школі за крейдою
ти біжиш на перший поверх,
а вона скінчилась,
це як прокинулась вранці й не вмилась
ніби жива,але чомусь почуваєшся мертвою...
щастя з приставкою "майже" не щастя
це ніби стоїш біля зачинених,гарних дверей
шукаєш ключі у сумці серед купи речей,
а тобі там кричать "геть забирайся"