А я пишу тобі вірші
Скоріше не тобі – про тебе
То ж не читай їх…залиши
Заклеєні конверти там де треба.
Для них прийде пора,ти придивись:
Читай в очах моїх, в моєму тілі.
Рядків тих небезпечних бережись
Боюсь зізнатись навіть в їхній силі.
Питаєш ти чи довіряю я?
Ніхто крім тебе моїх слів не чує.
О, так мій любий ти це знаєш й сам
Сама ж про себе думку промовчу я
Усе таємне все ж довірила рядкам.