Кожен з тих,хто тепер пішов - це частина тебе
Кoжен з тих кого знайшов,загубивши себе
Зараз там десь сидять, каву п'ють
Пам'ятай ти для них ніхто, просто ти їх забудь
Кожен з них був для тебе всім - цілий світ
Кожен з них на зорі прийшов, а пішов в обід
Ті кого підіймав коли були в біді
Там сидять,каву п'ють,не потрібні навіть собі
Кожен з тих кого ти любив - ненавидять тебе
Не потрібен ти більше їм, не травмуй себе
Бо це тільки початок життя,ще десяток прийде
Але кожен хто буде усім неодмінно втече.
Кожен з тих хто від тебе пішов - це частина життя
Та ти не кричи,не ридай, не рятує ниття
Вони зараз самотні сидять, каву п'ють
Пам'ятай ти для них ніхто, просто ти їх забудь