Не відчуваю власної жіночності,
Не відчуваю власної краси.
Можливо це моя лиш озабоченість ?!
Можливо винен в цьому ти?!
Ти дуже часто чуєш, що хочу туш або лосьйон,
Не сексуальність відчуваю,
І ні до чого тут обличчя тон.
Мені вогню не вистачає ,
Твої заучені слова…
Мене з тобою і не має
Мене з собою і нема.
Можливо любиш я не відчуваю,
Можливо знайдеш я піду.
Не хочу пити твого чаю,
Коли тебе я не люблю.
23:10 (10.10.2012)
P.S. : Моїй найкращій подрузі, що дуже самотня…