Не спокушайтеся самотністю,
Вона – не фото в сукні біля моря.
І не в розмовах тих пустих
Ховалась правди доля.
Не спокушайтеся скоріше розказати,
Причину власних сліз
Які несуть придумані утрати.
Не спокушайтеся в хвилини сміху затихати
Бо тим мовчанням, що нема
Ваш погляд зможе все сказати.
І не кажіть, що ви танцюєте сама
І Ваш наряд вдягнули, Ви для себе.
Ви добре знаєте це гра,
Це гра під назвою «Для тебе!»
23:13
09.10.2012 р.