На вулиці дощ, в очах враз потемніло
І разом із ним так захотілось піти
Туди де можна любити трішки невміло
Туди де нічого не передбачає біди
На вулиці дощ, а в серці щемить і тисне
Зараз зірветься і разом з ним потече
Людина буває по справжньому кисне
Коли все навколо пече
На вулиці дощ, і я з ним тихенько стікаю
По шумній дорозі і враз зупинюсь
Залишусь на трішки, бо дійсно цей дощ я кохаю
На трішки - це мало, назавжди я тут залишусь