Cерця удари.Бється як шаленне.
Кілька рядків, про тебе і мене.
Ти навчив кохати, відкрив незнайоме.
Стільки щастя, не відчуваю втоми.
Кажуть в мене на серці лід.Ну і нехай.
Якщо й був, то ти розтопив.Так і знай.
В голові кортокочасні запаморочення,
Ви здається це називаєте коханням.
Вибач за мою тупу й банальну лірику.
Просто ти відкрив мені те, в що не вірила.
Ось написала тобі найтаємніше,
давай від усіх, збережемо це.