В очікуванні....сам не знаю чого...
Під холодним дощем і в пустій темноті
В бездиханні...в зупинках серця мого
Я забудусь,загублю від раю ключі
Так хочеться вірити в мріï зі снів
Знайти ту частинку,яку загубив,
Яка надихала із споконвіків
Згадати,як сильно колись я любив...
О,друже мій,дощ,полинь в ті краï
Де ніжиться в снах моя мила
Краплини води-мов цілунки моï
Накриють хай все ïï тіло
І хай я даремно сказав це тобі
Хай я божевільний-я знаю)
Та я не боюся того,що в мені
Хоча ще тебе й не кохаю)*