Немає пекла,і,немає раю
Немає світла,-і немає снів
Де є це місце-добре знаю
Себе я там давно згубив
Злетівши в небо-впав на землю
Здобувши скарб-я втратив все
Тепер лечу в безодню темну,
Йду затуманеним шосе...
Тобі ж цього не зрозуміти,
Та не тому,що ти сліпа
Моï слова-то просто квіти,
А ти лиш прагнеш золота...
І дзвоню я тобі щоночі
Не просто так,щоб розбудить
Я просто думаю про очі,
Які так хочу полюбить
Та тут лишень своє ти знаєш,
Наповнені образ слова,
А може іншого кохаєш
Й для тебе є лиш зайвим я
Тоді скажи мені це,музо
Як дала крилонька мені
Якщо я є тобі обуза
То знов полину до землі