Чому сумна та дівчина,з будинку що навпроти?
Все поглядає мовчки,на деревце в саду.
Що трапилось,спитав би,допомогти не проти,
Та якось запитати,ніяк не підійду.
* * *
Цей сум у погляді,що тане десь в безодні
Думок,переживань і мрій,що так і не збулись.
Я знав її завжди,але чомусь сьогодні
Цей сум і біль у мому серці запеклись.
* * *
Та щей в душі,це дивне почуття провини
Це так болить,а я й незнаю хто ти.
Сумне лице,з очима мов в дитини
Чому сумна та дівчина,з будинку що навпроти?
А знаєте з чим мені спершу назва ассоціювалася? Зі словами з пісні " Она пpошла, как каpавелла по зеленым волнам,
Пpохладным ливнем после жаpкого дня.
Я оглянулся посмотpеть, не оглянулась ли она,
Чтоб посмотpеть, не оглянулся ли я." не знаю правда чому
Ролан відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Наважтесь, будь ласка, якщо це правдива історія, мені вже теж цікаво чому вона сумує. Іноді комусь так не вистачає простого доброго слова чи посмішки небайдужої людини. Беріть тортик і попросіться на чай. Чому б і ні