Це так просто – просто жити,
Відчувати, любити життя.
Це так просто тут говорити,
А там плакати й клясти буття.
Це так просто і так доречно
Виправляти чужі помилки.
Це так просто когось навчати,
А самому то впасти, то йти.
Це так влучно і так свідомо
Рятувати чиєсь життя…
Це так вічно і так відомо
Грати роль, що почав, до кінця.
Це так просто когось чекати.
Це так просто до чогось йти.
Це так просто себе втрачати.
Це так вічно, себе знайти.
Це так мудро і так нетлінно,
Це так чесно і без нарікань.
Це так складно і так невміло,
Це так вдало у сні вагань.