Усе в твоїх руках – здійми їх вгору.
Зроби до мрії крок, а потім два.
Ти не журися сильно, як буде яке горе,
Не падай у провалля, де мрії вже нема.
Вперед іди. Невпевнено в собі.
Та крок за кроком з’явиться наснага.
Ніколи не вдивляйся ти у лице біді
Й тоді у тебе буде перевага.
Твій крок із часом перейде у біг
І ти до мрії станеш дещо ближче.
Зроби ривок, щоб полетіти зміг,
Бо, знаєш, мрії там живуть, де вище.
Злетівши, птахом стань і мчи між хмар.
Злетівши вгору, не втрачай надію.
І справжня нагорода, справжній дар
Для тебе буде, коли знайдеш мрію.