Дорожньо-транспортна пригода:
Зіткнулись «Джип» і «Шевроле»
Так, як з підводою підвода –
Легенько буцнулись… Але –
Почубитись ! – яка нагода!..
Зібралось сотні дві народу,
Прибічників сторін; б’ють морди:
За «Джипа», і за «Шевроле»,
І просто так; на бійки – мода.
І в масть – погода і природа.
Зівак вже тисяча в підходах…
Товчуться, чубляться – свобода!
Не ДТП, а нагорода…
Втік «Джип» і драпнув «Шевроле»…
Кіно і німці!..
Цирк!..
Регота! –
Дорожньо-транспортна пригода.