Я намалюю світанок
Й перекреслю його новим днем
Залишиться тільки спогад
Згорить червоним вогнем
Горітиме синім полум'ям
Знищуючи глибину,
Того, що попри все
Знало мене одну.
І стоятиму на розвалинах
Серед згарища і жалю
Стоятиму на колінах
Перед тим, що я не люблю
Перед тим, яскравим сонячним
Що світанням назвала колись,
Перед тим, без чого боляче,
Перед тим, кого благаю "змирись".
І отак собі стоятиму
День, два, сотню,
Тисячу літ
А чому - й сама не знатиму
Мабуть був то цілий світ
Та вагатися не буду я
На базарі почуттів
Продам пам'ять
І забуду я
Все, що знати ти не хотів,
Все, що знати не хотіла я
На перехресті клен-доріг
І побіжу ногами босими
По тернах
доки не випав сніг.