"Пишіть листи і надсилайте вчасно..."* -
Казала нам велика поетеса.
Ти занотуй її слова, будь ласка,
І декілька разів іще підкресли.
Пишіть листи, допоки їх чекають,
Бо скриньку винайшли не тільки для газети.
Всю Землю ці конверти облітають,
Довіри обплітаючі тенета.
Коли віддаш - Тобі лиш додається,
Неначе це усі з прадавна знають.
То ж надішліть шматочок свого серця,
Пишіть листи, допоки їх чекають!
І я чекаю, незнайомцю, чуєш?
Щодня з надією у скриньку заглядаю.
І хай там як, можливо не почуєш,
Та прочитаєш, я це відчуваю.
___
*Вірш Ліни Костенко.
http://kostenko.electron.com.ua/menu3_1_83.html
Картинку знайшла в інтернеті. Якщо порушила чиєсь авторське право - пишіть, видалю з вибаченнями.