Це було минулою весною –
Я познайомилась з тобою.
Ти був красивий чарівний,
Мов воскова фігура,
Які приємні ти казав слова,
Що я таких не чула.
Та світ – театр і люди тут актори,
Ти скажеш слово і уже збрехав,
Що ти нікого як мене,
В житті своєму не кохав.
А я скажу з ким не буває :
Фальшиві сльози, мрії у словах…
Таких як ти - падлюк , їх вистачає
Та не всі ведуться на слова.
(29.01.2008 р.)