«Мовчання – це не поразка у розмові , а найвищий прояв сили(с)»
Ох ніжна леді,
як гаряче тримаєте в своїх руках холодну кружку.
З солодким чаєм за`їдаєте пухкеньку ватрушку.
Частуєте гостей своїх ірисками та карамельками,
розмову закручуєте тугими петельками.
Під час чаювання б’єте дебати,
слово останнє – повинні ви проказати.
Змовчати не в силі, ватрушка аж дусить,
а гості змовчать, бо правило змусить.
Ви - кістка у горлі,
забитий п’ятак у стіні,
бій свій із тінню ведете цілісінькі дні.
Один із гостей сього не стерпів:
«Мовчання-найкраща заміна всіх ваших слів!»
Панянка припала до крісла,
уся зчервоніла.
Змовчати – найважче, вона зрозуміла.