Коли ти раптом встанеш зранку,
і зрозумієш: щось не так.
Відкрий мерщій свою фіранку,
влетить тоді барвистий птах.
Так швидко крильми затріпоче,
ти не лови, хай сяде десь.
Сказати щось тобі він схоче
на мові люблячих сердець.
Ти тільки вислухай, я прошу,
а потім просто відпусти.
Мовчати більше я не можу,
тож довелось птахів просить.
Я не попрошу повернутись,
любові більше не прошу -
допоможи мені забути,
покинуть ношу заважку.
Навчи мене більш не любити,
не обпікати душу об серця.
я хочу тільки розлюбити,
щоб зник мій біль і мука ця.
а потім просто прощавай.
всього найкращого бажаю.
Тебе любила, знай це, знай,
мене любив, я знаю, знаю.