Мені наснився ти
В пору післяобідню.
Хотіла б я втекти,
Та дуб мене тримав
Мереживною тінню.
Наснився і стояв,
Води набравши в рот.
У мене викликав
Стрімкий душі політ,
Думок коловорот.
Одразу цілий світ
Майнув перед очима.
Пройшло б так кілька літ…
А сонце милувалось
Широкими плечима.