Твої очі не іскряться.
Перевтомлені, сумні.
Тобі сни страшезні сняться.
Дай но руку і ходім.
Пішли в полі посміємся,
Порадієм за усіх.
А журба хай в морі б'ється!
Хочу чути рудий сміх.
Не забув я ще, малеча...
Посмішку твоїх очей.
І тому, обійму плечі.
Зміню хід твоїх ночей.
Хай присниться тобі нива
Повна сміху і тепла!
Іноді даюся диву.
Чом моя мала сумна?