Подалі від тебе все ближче до неба
Я щастя шукаю, тому відлітаю.
Можливо там краще, можливо там люди
Добріші й миліші, все ж – гірше не буде.
Забувся нарешті поринув у бездну
Без радості й горя без слізної крові.
Чи краще чи гірше, живим чи вмертвенним?
Як бути, чинити? Де вихід з проблеми.
Нема, й не підкаже ніхто і нічого
Кому яке діло, до чУжої долі.
І ти моя пташко, шалено кохана,
Забула про мене, так наче й не знала.
Не мило на світі без милої жити,
Тому відлітаю до вічного літа.
До раю, до неба, до справжнього Бога,
Щасти вам сердешні, й простіть ради Нього.
28.05.11