я тебе кохав
і на колінах дружиною стати благав
і серця стук і відповідь ні
вбило все що було в мені
ні тебе ні мене
забрала смерть страшна
хотів я чоловіком тобі стати
лиш дітей мати
і в будні дні
і в мить печалі
з квітами любу
милу зустрічати
ти лиш ти одна
для мене мрією стала
тебе я полюбивши
всіх інших відчуживши
тим нещасним став
що колись тебе кохав
і все б на світі подарував
і не знаючи
а доти серце болить
і не знаючи спочину п
рипинивши шукати єдину
лиш одну люблю