Україна, дарована доля, –
Край дитинства і перша любов.
Розквітають літа, пломеніють –
Ми у тебе закохані в кров…
Лебедій же травицею пам'ять
В Україну закоханим в кров.
Козацький дух і воля нездоланна,
І животворна кров твоя свята
Заповіли і сни твої, і рани:
Життя – одне. І в ньому ти – одна.
Україна, дарована доля,
Ми молились за тебе в сльозах.
Україна, - у кожному серці, -
Розквітати тобі у віках…
Відшумують роки у безсмертя,
Розквітай, Україна, в віках.
Козацький дух і воля нездоланна,
І животворна кров твоя свята
Заповіли і сни твої, і рани:
Життя – одне. І в ньому ти – одна.
Україна, дарована доля,
Ми у тебе закохані в кров…
Україна у кожному серці,
Край дитинства і перша любов…
Україна у кожному серці,
Край дитинства і перша любов.