Невже у дружбі, як ти кажеш, зміст?
коли люблю тебе й любила ти мене,
але тепер тебе попутав якійсь біс
тобою він керує і любов нашу краде…
Чи вкрав вже всю? Гадаєш, остаточно подолав?
мене і мої почуття він ще не переміг!
хоч на колінах вже стою і важко так,
і складно так від твоїх кожних слів,
про те, що вже немає «нас», що «не люблю»…
Не знаю як це пережити все,
не знаю скільки вистачить ще сил,
та зрозумій, кохана, лиш одне:
якщо загубиш, більше ти мене вже не знайдеш
тобі це твердо зараз я скажу…