Велике свято. Від душі
Всі поздоровити прийшли,
Нашого тата і родину,
Із Днем народження. Людину,
Яка трудилась і росла,
Боролась, вірила й жила,
Єдиним поштовхом душі,
Щоб всіх зібрати у дворі.
Та всіх побачити, рідненьких,
Маленьких, більших і стареньких,
Та посадити за столом,
Щоб заспівали всі гуртом.
Ото і є найбільше свято,
Для Баті нашого і тата,
Усіх зібрати, як годиться,
Погомоніти й обігріться.
Бо є на що тут подивитись,
Рідня, онуки – всі є діти,
Одного батька й дідуся,
Бо найріднішого нема.
Сьогодні лагіднеє свято,
Бо День народження у тата,
Дав Бог сьогодні нам зібратись,
Та поздоровити з цим Святом!