Життя моє скидається на сон
Чи, може, на невдалий плин реальності.
Не б'ється серце з часом в унісон,
І дії більше схожі на формальності.
Розпуття день у день; безсонна ніч...
І крила вітру грають між думками.
Примара щастя ледь торкнеться віч...
І знову прірв нездоланість літами.