Посміхнись, пригадай, наші фото відкрий
Там ми поряд з тобою щасливі такі
Так було і так буде – зроблю все я для цього
Віджени від себе всі тривожні думки
Знай одне – що кохаю, почуття ці взаємні
Тож давай будем ближче, допоможе нам це:
Подолати час, подолати відстань
Витримати разом випробовування це!
Я чекати готовий, будем поряд думками
Будем разом з тобою – хай там усе
Наше сильне кохання і нестримне бажання -
Зможу подолати все