зміни у всьому
хто цьому виною?
налити ще рому,
книгою старою
наповнити розум
а потім забутись
провалений задум
від горя напитись
і бути собою
о, безпорадною
людською особою
так багато гною
навколо у всьому
королі життя
виганяють з дому
проси каяття
інакше загинеш
ти муха, тварина
нічого, ще звикнеш
до сиру та вина
і хто нині влада?
кому поклони бєш?
чия зловісна рада
вирішує все, знаєш?
кров на руках наших
совки з голів рвати
своя кров, братів старших
коли збіжить, як знати...