Замахало!
Казати нелюбимій те ,що любиш
Замахало!
Вважати другом ту,кого насправді любиш.
Замахало!
Неможливість це сказати світу.
Замахало!
Все те,що ми для них ще діти.
Замахало!
Слухати по радіо херню.
Замахало!
Очима зиряти по ящику фігню.
Замахало!
Що світ утратив унікальність.
Замахало!
Дивитися на цю тупу бездарність.
Замахало!
Що всі нам брешуть прямо в очі.
Замахало!
Що не побачу білі ночі.
Замахало!
Коли хто з себе робить сноба.
Замахало!
Коли на тобі вдіта прадідова роба.
Замахало!
Коли із когось роблять дурака.
Замахало!
Послав би на ху... того мудака.
Замахало!
Що Курт Кобейн помер так рано.
Замахало!
Що голова болить на рано.
Замахало!
Дивитися на харю депутата.
Замахало!
Слухати промову з уст вар"ята.
Замахало!
Коли мажор сидить в Land Rover
Замахало!
Бо інший хтось усе життя збирав на ровер.
.......................................................
Замахало!
Що вірш писати можна безкінченно.
Замахало!
Коли говорить хтось: "та так нечемно"