Минуле, неможливо повернути...
Воно ,вже замкнене на сто замків!
Головне, провини свої прийняти!
Бо немає від нього ключів
Живих любити безмежно,чисто,
Плач не підніме мертвих людей!
Любити світ,відверто, барвисто,
І не боятись своїх ідей!
А що ж головне у світі?
Відповідь потрібно знайти.
Можливо любити щомиті?
Можливо скарби віднайти?
Квітка живе для Бога,
Їй не порібно нічого
Пташка живе для Бога,
І не боїться нікого!!
Ти кажеш,що жити не легко
Страшно самотності, смерті
Коли,ще життя ,так далеко,
Навіть немає і чверті
А хтось вже живе для тебе!
Дарує тобі барви життя.
Життя полюбити треба
Майбутнє зародилося
Засвітилося сонцем для тебе!