Я чув, що тобі казали будь така як усі
Ти така красива і у школі завали
Ти вже майже лежиш на дні
Візьми нарешті свою волю в кулак
Бо життя не стоїть на місці
І зрозумій, що ніколи й ніяк
Воно не буде таким як у пісні
Але я знаю про те що з твоєї душі
Рвется щось назовні
Талант поета, митця чи просто тобі
Так сильно хочется любові
Ти віриш в казку і чудеса
Хоч ти вже не дитина
Довіри в тебе нідокого нема
Секунда як година
За стільки часу, болить голова
Думки тебе не покидають
Із стану ти лишилась одна
Тебе давно вже не чекають...