Я шукаю тебе усюди..
По сторонах чужії люди,
А тебе не має ніде….
Час летить,час іде…
Де ти ,милий є?озвися
Йди до мене й не барися!
Та тебе нема ніде…
Час летить,час пливе…
Приспів:
Час рікою пливе незамітно
Я шукаю тебе,це помітно,
У промінчиках сонця й небес
Я шукаю тебе,ти-the best!
Дні летять,а за ними і ночі
Невеcелі й заплакані очі,
Через тебе вони є сумні
Ти потрібний,потрібний мені!
2 куплет:
Я шукаю тебе у листках,
Я шукаю тебе по мостах,
А тебе не має ніде…
Час летить,час іде…
Я шукаю тебе в своїх снах,
Я шукаю тебе у піснях
Та тебе не має ніде..
Час летить,час пливе…