Останній вальс...Останній танець...
І перстень,що колись надів на палець...
Останній раз...дивлюсь у вічі
І йду у спогади та мрії вічні.
Останній раз...Останній раз...
З\\\"єднала доля тут ось нас-
У цьому танці,у цій залі,
На цьому прощальному балі.
Останній погляд...поцілунок
Дякую тобі за цей дарунок.
Останній раз...і прощавай,
І більше ніколи не згадай.
Останній раз...я закохалась
І від цього я зламалась.
Прощаємось сьогодні ми
Кохаєш іншу.Мене залишив ти.
Останній раз...котилася сльоза
Не хотіло серце відпускати і душа моя.
Останній раз...останній раз...
Останній погляд...і останній вальс.
Ще трохи:\\\"ну музико,загравай!\\\",
Останнє слово:\\\"ПРОЩАВАЙ\\\"!
Колись кохав,тепер забув у раз...
Ти вибач...останній раз...