Куди іду? - сама я ще не знаю,
Вогні фальшиві манять стрімголов,
Нічого доброго уже я не чекаю,
Не стало світу, коли ти пішов.
Все почорніло, вкрилося туманом,
І осінь віднайшла в душі слабинку,
А серце зранене твоїм обманом,
Не знає ані крихітки спочинку