Ми – коханці, ми з тобою – різні два світи,
Я не можу жить без тебе і не можу жити з ним,
Та я вирвусь й стану небом над тобою у душі.
Ми з тобою будем разом, ми з тобою - я і ти.
Все, що спільного з тобою – небо й наші душі там,
Ми як дощ і вітер ми кохаємося там.
Так це гріх земний у небі, так у небі наші два світи
І в останній судний день вирок буде на Землі.
(19.04.2008 р.)