сонячний ранок, свіжий день
зайчики навколо, ніжність
Сміється небу дужий клен
в повітрі море, вічність
з картини всміхнувся олень
Прокинувся, сполоснувся
щітка, паста, зуби, їжа
доїв, взувся, одягнувся
вийшов, а усмішка хижа
знову маска, знов нагнувся
щирість вдома, ззовні правда
наче лицемірство всюди
пляма в людях, вічна вада
Підлаштуйся під ці нужди
будь як всі, рабом у влади
влади псевдо-ідеалів
розтопчи, наплюй, посмійся
покепкуй із інвалідів
під дощем з негрів помийся
помолися Богу з матів
Ти ж як всі, ти не інакший
смішно й боляче дивитись,
відчуваю сором страшний
за мене, за вас вдавитись
стільчик і мотуззя, ваш я