Я не дозволю тобі,
Я не дозволю собі,
В житті скажу тобі - НІ,
А ТАК- десь, може, у сні.
І час минув твій давно,
Вже не повернеш його.
Хоч щось лишилось в душі,
Та я скажу тобі - НІ.
Не хочу більше, ти знай,
На мене зла не тримай,
Хоч ти не віриш, але
Час почуття мої стер.
І я скажу тобі - НІ,
Хоч і слова ці пусті...
Шукай мене по зірках,
На невідомих стежках,
Та я скажу тобі - НІ.
Чекай, хіба що у сні.