Минає ніч, та не відомо
Чи прийде сон чеканий та міцний.
Мій рідний ангел, досі незнайомий
Душа моя навік позбулась сил.
Знайомий звук розірве темну тишу
Бо кроки твої радість принесуть
Хоча й раба і все ж шепочу я у тиші
Ім'я твоє. Шукаю тепло губ.
Ця пристрасть біль – солодкий присмак раю
Твій образ мій – і в цьому суть надій
В твоїх очах я правду помічаю
А власні очі кажуть –тільки мій