Якби була я флейтою чарівною,
Розвіяла б твої ці сірі дні -
Мелодію магічну грала я тобі.
Куди захочеш милий мій тебе я віднесу,
На крилах музики моєї у казку занесу:
Де рицар ти відважний, а я в полоні в ворогів,
Ти визволив мене і серце моє полонив,
Щоб я кохала вічно і ти мене любив.
Якщо не любиш ти казки, то може
Рай захочеш на Землі?!
Я враз заграю музику і ми відправимось туди.
Ти будеш Богом Вседержителем -
Царем серед царів, а я твоїм служителем -
Рабом серед рабів.
Ти будеш вічно правити у Вічності Твоїй,
А я вічно служитиму і гратиму Тобі.
Якщо не хочеш раю, то може пекло по душі?!
Я враз тобі заграю і ми відправимось туди.
Володар в пеклі - ти - творець усьої
Нечисті, пороків, зла, брехні -
Усе це чорне і належить лиш тобі.
Та я з тобою до кінця, куди ти туди і я,
І в останні твої дні, я з тобою й граю лиш тобі.
Якщо не любиш містики й не слухаєш казки,
То може в світ науки відправимося ми?!
Куди захочеш милий мій тебе я віднесу,
Шкода, що тільки в мрії бо я земна
І на Землі живу.
08.04.2008р.