Сьогодні час намарно вбитий,
Сьогодні небо нам на двох,
Сьогодні сон туманом вкритий,
Сьогодні гріє нас вино.
А завтра маски на всіх лицях,
А завтра шквал думок нимих,
А завтра сльози на обличчі,
А завтра крики самоти.
Сьогодні смуток і гаряча кава,
Сьогодні осінь стукає в вікно,
Сьогодні казка не цікава,
Сьогодні дощ іде давно.
А завтра день посеред ночі,
А завтра рози і шипи,
А завтра чорно-білі очі,
А завтра-час тобі піти...